EKSKLUZIVNO: Luka Modrić otkrio hoće li zaigrati na Euru i do kada planira igrati za Vatrene!

FOTO:

Hrvatski nogometni velikan, Luka Modrić, jučer je u slavlju nad Latvijom upisao svoj 167. nastup. Legendarni Hrvat danas slavi 38. rođendan, ali priče o mirovini ne postoje.

Zanimljivo, Modrić se s tim nastupom sada izjednačio s Ikerom Casillasom na nevjerojatnoj listi nogometaša koji imaju preko 100 nastupa za svoje reprezentacije. Nekadašnji Modrićev suigrač iz Real Madrida svoj 167. nastup za Španjolsku upisao je prvog lipnja 2016. godine u slavlju protiv Južne Koreje 6:1.

A naš Luka Modrić odradio je zanimljiv intervju za Dnevnik Nove TV. U njemu je otkrio kada je i s kolikom sigurnošću donio odluku o nastavku reprezentativne karijere, te planira li predvoditi Hrvatsku na Euru u Njemačkoj idućeg ljeta.

„Nisam imao dvojbe, nisam htio da se oko toga priča i remeti mir reprezentacije, ali znao sam da želim nastaviti. Nadao sam se da ćemo osvojiti Ligu nacija, pa bi mi bila lakša odluka i sve oko toga. No bez obzira na to, odlučio sam i prije toga da želim nastaviti jer, kao što sam već sto puta rekao: dobro se osjećam, izbornik želi da sam tu i dok je tako, zašto da nisam tu. Vidjet ćemo dokad će to trajati, tako da idemo dalje.“

Neupitno je da ćete predvoditi Hrvatska na Euru u Njemačkoj idućeg ljeta!?

„To je plan, ali vidjet ćemo jer u ovim godinama teško je nešto planirati previše unaprijed, daleko u budućnost. Treba ići dan po dan, utakmicu po utakmici i slušati tijelo, kako se osjećam, koliko pridonosim reprezentaciji i onda ćemo vidjeti ako se nešto promijeni. Ja se nadam da neće i da ću i dalje imati ovakav elan, želju, volju, i da će zdravlje biti dobro, što je na kraju krajeva najbitnije. Ja se nadam da će do Njemačke sve to ići po planu“, zaključio je Modrić.

Komentari

komentara

« Povratak