EPILOG SINOĆNJEG DIVLJANJA: Savez donio drastičnu kaznu zbog spaljivanja sučevog auta i fizičkog napada!

FOTO:

Vijest koja je odjeknula regijom je jučerašnje divljanje navijača Veleža na utakmici protiv Borca iz Banja Luke.

Drastične kazne

Jučerašnja utakmica između mostarskog Veleža i Borca iz Banja Luke naprasno je prekinuta nakon upada navijača na travnjak. Na stadionu je u poluvremenu utakmice fizički napadnut predsjednik Borca Stojan Malbašić te te još nekoliko čelnika banjalučkog kluba. Kada su pak krenuli napustiti stadion, igrač gostujuće momčadi Jovo Lukić je dobio udarac u glavu.

No to nije sve. Oko ponoći, nepoznati su napadači presreli auto glavnog suca Sabrije Topalovića.  Palicama i metalnim šipkama su razbili stakla, nakon čega su ubacili baklju u vozilo, koje se nakon toga zapalilo.

Nogometni savez BIH je kaznio Velež oduzimanjem tri boda te financijskom kaznom od oko 5000 eura. Osim toga, domaće susrete mostarski će klub idućih šest utakmica igrati na nekom drugom stadionu. Također, stegovno povjerenstvo Saveza je kaznilo predsjednika Nogometnog kluba Velež Šemsudina Hasića zabranom obavljanja funkcija u nogometu u trajanju od dvije godine.

Podsjetimo, on je ranije danas izjavio kako se automobil sudaca zapalio jer je loše održavan. Suce je pak javno optužio da su potkradali Velež, aludirajući kako su napadi opravdani.

Komentari

komentara

« Povratak