FABRIZIO ROMANO TVRDI: Europski velikan ponudio 20 milijuna eura + bonusi za Šutala!

FOTO:

Jučerašnja odgoda utakmice između grčkog AEK-a i zagrebačkog Dinama znatno je promijenila planove Modrog kluba.

Plan je bio staviti puni fokus na događanja na terenu i sljedeće dvije utakmice s Grcima, a ovim raspletom Dinamu je ostalo tjedan dana praznog kalendara, pa se čini kako će se ipak u međuvremenu pokušati riješiti neke transfer nedoumice.

Talijanski transfer stručnjak Fabrizio Romano javlja da je na maksimirsku adresu sletjela službena ponuda za Josipa Šutala, vrijedna 20 milijuna eura, plus dodatni bonusi. Klub u pitanju je legendarni nizozemski Ajax, a Romano ističe da je klub uvjeren kako će ta cifra biti dovoljna za usluge hrvatskog stopera.

Uz to, Ajax je stavio ultimatum. Dinamo ima dva dana da odgovori na ponudu Nizozemaca, ili će u protivnom okrenuti fokus na ostale mete na njihovoj šoping listi. Je li to pregovaračka taktika da bi se cijeli proces ubrzao, ne možemo znati, ali sa sigurnošću se može reći kako je pregršt klubova zainteresirano, tako da će to Dinamo sigurno uzeti u obzir.

Nizozemsko prvenstvo počinje ovog vikenda. Ajax se već pomirio s činjenicom da Šutalo neće biti dostupan za prvo kolo, ali pitanje je jesu li spremni čekati ishod uzvrata u Grčkoj, 19. kolovoza, ili će se stvarno okrenuti drugim metama na stoperskoj poziciji.

Komentari

komentara

« Povratak