GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU? Za novog španjolskog reprezentativca zainteresiran niz velikana!

FOTO:

Španjolski mediji jutros pišu kako je njihov 24-godišnji reprezentativac u fokusu interesa brojnih europskih velikana.

U fokusu velikana

Igrač Wolverhamptona, Adama Traore vruća je roba na europskom tržištu transfera. Manchester United je prema najnovijim informacijama posljednji u nizu klubova koji su zainteresirani za Traorea. Prije Uniteda, svoje su zanimanje za stasitog španjolskog reprezentativca pokazali i Manchester City, Liverpool, Juventus i Barcelona.

Ole Gunnar Solskjaer navodno već duže vrijeme nagovara svoju upravu da kupi Traorea, a „crveni vragovi“ su navodno sada spremni izdvojiti oko 90 milijuna funti za njega. S druge strane, dosadašnji glavni kupac je bio Liverpool koji je već proteklog ljeta nudio oko 75 milijuna funti.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti gdje će Traore nastaviti karijeru. Podsjetimo, upravo je Adama odigrao ključnu ulogu u momčadi Wolvesa, od kako su dio prve engleske lige, odigravši od ljeta 2018. godine 96 utakmica u svim natjecanjima.

Također, prije nekoliko tjedana Traore je došao u fokus javnosti zbog činjenice da je dobio poziv da igra i za španjolsku reprezentaciju i za reprezentaciju Malija. Iako afričkog porijekla, Traore je ipak odabrao zemlju u kojoj je rođen te je za Španjolsku tijekom ovog mjeseca odigrao dvije natjecateljske i jednu prijateljsku utakmicu.

Komentari

komentara

« Povratak