„Gotovo da nema reprezentacije koja se s Hrvatskom može usporediti što se tiče sredine terena, ali…“

FOTO:

Poznati španjolski list napravio je detaljnu analizu sudionika nadolazećeg Svjetskog prvenstva. U Hrvatskoj reperezentaciji ističu sredinu terena, ali i jedan veliki problem…

Marca detaljno analizirala Vatrene

Španjolska Marca analizirala je skupine grupne faze SP-a koji se u studenom i prosincu održava u Kataru. Što se tiče Hrvatske, u Marci je istaknuto kako su se brojne legende oprostile od nacionalnog dresa nakon srebra na SP-u 2018., ali zamijenili su ih sjajni mladići Gvardiol, Sosa i Majer…

Kao najveću hrvatsku prednosti Marca navodi sredinu terena. Pri tom ističe kako Vatreni imaju tri vrhunska veznjaka Modrića, Brozovića i Kovačića, koji jednim pasom, driblingom ili trkom slamaju protivničke linije. Također, Perišića ističu kao svojevrsnog jokera na krilu, koji uvijek igra odlično na velikim natjecanjima.

Za Španjolce je veliki upitnik tko će čuvati hrvatski gol na SP-u i hoće li joj glavni napadač biti „devetka Petković ili lutalica Kramarić.”

Zaključno, kao “Zvijezdu momčadi” Marca, očekivano, navodi Luku Modrića: „Nitko ne bi rekao da ima 36 godina. Igra sa strašću djeteta. Nogometni i duhovni vođa Hrvatske.”, stoji u tekstu.

Kao ono “Najbolje” u hrvatskoj reprezentaciji, Marca ističe: „Gotovo da nema reprezentacije koja se s Hrvatskom može usporediti što se tiče sredine terena.”

S druge strane, kao najveći nedostatak se navodi: „Nijedan napadač nije se uspio nametnuti kao glavni ili devetka.”

Komentari

komentara

« Povratak