HAJDUK IDE JAKO: Na Poljud se vraća bivši kapetan!

FOTO:

Još uvijek se ne zna hoće li Hajduk sljedeće sezone zaigrati u Europi, a to ćemo vjerojatno saznati u posljednjem kolu. No, zato Splićani rade na jačanju ekipe za novu sezonu pa se tako danas priča o povratku bivšeg kapetana.

Naime, kako javlja Dalmatinski portal na Poljudu žele vidjeti Zorana Nižića! Ovaj 31-godišnji stoper član je ruskog kluba Akhmat Grozny, gdje mu ovog lipnja istječe ugovor.

Nižić je na Poljud stigao krajem 2012. godine te je od tada nastupio u 139 službenih utakmica i pri tom postigao 11 pogodaka i tri asistencije, a bio je jedno vrijeme i kapetan momčadi. Iz Hajduka je otišao krajem kolovoza 2018. godine.

Isti izvor tvrdi kako je kontakt uspostavljen te kako se radi na njegovom velikom povratku u Split. Hajduk je tako povukao jako dobar potez s obzirom da će iz kluba vjerojatno otići mladi stoper Vušković koji ima ponude iz Italije.

U narednim danima će se tako znati hoće li u Hajduku ostati fantastični Marko Livaja koji je najviše zaslužan za preporod splitskog kluba…

Komentari

komentara

« Povratak