HAJDUK IDE JAKO: Splićani dovode veliko pojačanje za novu sezonu!

FOTO:

Hajduk je odlično krenuo nakon povratka HNL-a. Igra možda nije bajna i po ukusu navijača, ali Bijeli su srušili Inter 2:1 te Istru 1:0.

Igor Tudor i društvo tako su sa stilom skočili na drugo mjesto iako sada imaju isti broj bodova (51) kao Rijeka, koja je danas kiksala kod Varaždina odigravši utakmicu bez golova. No, izgleda kako će itekako biti prometno na Poljudu piše 24sata.

U sjeni borbe za bodove odvija se i slaganje momčad za narednu sezonu. Sportski direktor Ivan Kepčija pred kojim je zahtjevan zadatak čišćenja svlačionice i smanjenja budžeta za plaće prve momčadi za 20-30 posto, već je potvrdio angažman grčkog napadača Dimitrisa Diamantakosa, kao i odlazak Hamze Barryja, a Igor Tudor je najavio dolazak još jednoga napadača i veznog igrača.

Neslužbeno se doznaje kako je Hajduk u potrazi i za desnim bekom i golmanom. Kada je u pitanju vezni red, konkretno, pozicija na kojoj trenutno igra Hamza Barry, Hajduk je već stupio u pregovore oko povratka svog nekadašnjeg igrača Andrije Balića, koji ima još godinu ugovora s Udineseom i trenutno je na posudbi u slovačkoj Dunajskoj Stredi.

“Andriju jako cijenimo ali on nije klasična ‘šestica’. Ja sam mu bio trener u reprezentaciji i imamo super odnos, Tudor ga je isto tako trenirao i također ga jako cijeni, a dodatno nam je zanimljiv i kao naše dijete. No ugovor ga s Udineseom veže još godinu dana, i oni bi mogli za njega očekivati jako puno novca…”, rekao je prije mjesec dana sportski direktor Hajduka za 24sata.

No situacija oko Balića i nije tako komplicirana kako se tada činila i Hajduk je započeo pregovore. Navodno je u pitanju odšteta od oko 500.000 eura, koja bi se dijelom mogla ‘prebiti’ i postotkom od budućeg transfera. A kada je u pitanju pozicija, Andrija je u više navrata tvrdio kako se on najbolje osjeća upravo na poziciji zadnjeg veznoga, odakle može otvarati i kreirati igru.

OBJAVLJENA LISTA KLUBOVA S NAJVIŠE IGRAČA IZ VLASTITE ŠKOLE. ZNATE LI TKO JE PRVI?

VIDEO: Ante Rebić dobio crveni karton zbog krvničkog starta!

Komentari

komentara

« Povratak