HOĆE LI OTIĆI? Evo koliko RB Leipzig nudi za Petkovića!

FOTO:

RB Leipzig je u vrlo kratkom periodu postao pravi ozbiljni europski klub. Ono što je fascinantno je činjenica da do toga nisu došli dovođenjem velikih mega zvijezda, kao što su to radili Manchester City ili PSG, nego su kupovali uglavnom mlade igrače.

No, praktički cijela Njemačka ne može podnijeti taj klub. Ali to njih previše ne smeta pa su tako već osjetili kako je doći do polufinala Lige prvaka. Tamo je ipak prejak bio moćni PSG ali zato u Leipzigu vjeruju kako mogu do sličnog rezultata i ove sezone.

A u njihovoj ekipi bi mogla biti dva bivša igrača Dinama. Naime, prije nekoliko dana lansirana je priča kako je RB Leipzig opasno zagrizao za Brunu Petkovića. Napadač Dinama otvoreno je kazao kako ne želi napustiti klub u nekom crnom scenariju. Dakle, on se želi rastati u pozitivnom ozračju.

Njemački klub ostao je bez Patricka Shicka koji se vratio u Romu. Talijani su tražili oko 25 milijuna eura, a Leipzigu je to očito previše. Zato je Leipzig odmah krenuo u potragu. Prvi ‘pick’ bio je norveški reprezentativac Alexander Sörloth (24), ali je njegov klub Trabzonspor tražio preveliku odštetu, spominjala se cifra od 25 milijuna eura, što Leipzig ne želi platiti.

Nakon toga Nagelsmann i Krösche su se okrenuli prema drugoj dvojici napadača, Srbinu i Hrvatu. Naime, osim za Petkovića, Leipzig je zainteresiran i za dovođenje srpskog reprezentativaca Dušana Vlahovića iz Fiorentine, kojem je na Transfermarktu istaknuta cijena od 16 milijuna eura. Prema Transfermarktu, Bruno Petković vrijedi 11 milijuna eura.

Neki čak barataju cifrom između 17-20 milijuna eura, pa bi tako Dinamo mogao ponoviti transfer iz zimskog prijelaznog roka kad je upravo Dani Olmo otišao u RB Leipzig.

Komentari

komentara

« Povratak