HOĆE LI POŽALITI? Evo s kim je Dinamo danas raskinuo ugovor!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb danas je putem društvenih mreža objavio vijest koja vrlo vjerojatno neće najbolje sjesti navijačima.

Naime, Modri su odlučili raskinuti ugovor s 22-godišnjim Tomislavom Krizmanićem: “GNK Dinamo i Tomislav Krizmanić sporazumno su raskinuli ugovor. Tomislav je ostavio velik trag u omladinskim kategorijama Dinama, no na putu do zvijezda u prvoj momčadi su se, nažalost, ispriječile ozljede. Tomislavu zahvaljujemo na radu, trudu i predanosti koje je pokazao kroz dugi niz godina u kojima je nosio plavi dres, a u budućnosti mu želimo puno sreće i što više sportskih uspjeha!”, stoji u službenoj objavi.

Krizmanić je kao osmogodišnjak prešao iz Sesveta u Dinamo gdje je zatim prošao sve mlade uzraste. Za prvu momčad Dinama ima tek jedan nastup, dok je za drugu momčad upisao 38 nastupa gdje je postigao šest pogodaka uz dvije asistencije. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Rudešu gdje je odigrao 23 utakmice.

Ipak, gašenjem druge momčadi dogodilo se ono što su mnogi predviđali, a to je raskid ugovora s mnogim igračima jer je u prvoj momčadi zaista velika gužva. Pa tako ni Tomislav Krizmanić nije u planovima Igora Bišćana.

Bio je i “projekt kluba”, debitirao je kod Nenada Bjelice i mnogi su tada u Maksimiru bili spremni staviti ruku u vatru da je Krizmanić – taj. No, ozljeda prednjeg križnog ligamenta poremetilo je mnoge planove. Krizma je bio član “Jovićevićevih beba” u juniorskoj Ligi prvaka, igrao je onu legendarnu utakmicu protiv Bayerna uz Gvardiola, Šutala, Franjića, Josipovića…

Komentari

komentara

« Povratak