Hrvatski drugoligaš prodao igrača Laziju: “Ovo je ozbiljan transfer”

FOTO:

Prije nekoliko dana Roma je potpisala ugovor s talentiranim igračem Osijeka Sergejem Levakom, a sada je jednog Hrvata doveo i Romin gradski rival Lazio.

Riječ je o Bartolu Kunertu, nogometašu hrvatskog drugoligaša Rudeša. Kunert je rođen 2006. godine i predstavnici Lazija zbog njega su stigli na pregovore u Zagreb u završnici prijelaznog roka. Kunert je vezni nogometaš i u dresu Rudeša nastupa u kadetskom prvenstvu Hrvatske te je ove sezone postigao četiri pogotka.

“Naš klub definitivno ima viziju, a nju pretvaramo i u misiju. Sve ono što govorimo i potvrđujemo iz svakodnevno, odnosno sprovodimo u djela. Zato zahvaljujem svim akterima navedene suradnje, posebno obitelji Kunert, a ne mogu vam opisati koliko smo ponosni na Bartola. S toga mu i ovim putem želimo puno sreće u daljnjem razvoju sportske karijere”, rekao je direktor NK Rudeša Stipe Čondrić.

“Sretni smo jer ovo je ozbiljan transfer. Također, nagrada je to svim ljudima u omladinskom pogonu, onima koji su procijenili njegovo znanje. Velika je to čast za sve, pa i Segestu. Naravno, želimo mu puno sreće u daljnjem razvoju i nadamo se, odnosno vjerujemo da će jednog dana postati vrhunski igrač, pa i dogurati do reprezentacija, prvo mlađih dobnih kategorija, a potom i A reprezentacije”, dodao je sportski direktor kluba Silvio Marić.

Direktor omladinske škole Fabijan Komljenović također je presretan ovakvim transferom.

“Škola je krenula u sasvim drugom smjeru, odnosno želimo je podići na višu razinu. Bazirat ćemo se na dobroj akademiji i školi, a kao što vidimo krenuli s pozitivnim transferom. Vjerujem da će ih u budućnosti biti još više. Ovo je velika stvar za Rudeš. U jednu ruku, žao mi je što je Bartol napustio Rudeš, ili što ga nisu prepoznali neki hrvatski veći klubovi.

Međutim, ovo je, kao što je rekao Marić, odlična odskočna daska, nadamo se i prema reprezentaciji. Imamo još kvalitete, nastojat ćemo biti prepoznatljivi u Hrvatskoj u radu s mladima. Najvažnije je biti strpljiv, kvalitete unutar kluba imamo, mislim ovdje na trenerski pogon. Ponavljam, osim što nam je financijski ovo velika pomoć, nagrada je to svim vrijednim ljudima u klubu. I idemo tako dalje, stvarajući igrače za našu prvu momčad i velike stvari.”

Komentari

komentara

« Povratak