IDE U REPREZENTATIVNE VODE: Steven Gerrard postaje izbornik?

FOTO:

Dio engleskih medija tijekom srijede piše kako je 42-godišnji Steven Gerrard, nekadašnja igračka legenda Liverpoola, a potom trener Rangersa i Aston Ville, kandidat za novog izbornika poljske nogometne reprezentacije.

Ovu sezonu Gerrard je počeo kao trener engleskog premierligaša Aston Ville. No, loši rezultati kluba iz Birminghama uvjetovali su njegovu smjenu tijekom listopada, a na toj dužnosti Gerrarda je zamijenio Španjolac Unai Emery.

Kao trener Gerrard je radio odličan posao ranije u škotskom Rangersu i Poljski nogometni savez trenutačno ozbiljno razmišlja o igračkoj legendi Liverpoola. Gotovo kompletnu igračku karijeru Gerrard je proveo u klubu s Anfielda, a tek je na samom kraju karijere kratko boravio u MLS ligašu Los Angeles Galaxyju.

Poljska je nastupala na nedavnom Svjetskom prvenstvu gdje je prošla skupinu, a potom ispala od Francuske u osmini finala. Tamošnji nogometni savez je najavio kako neće nastaviti suradnju s dosadašnjim izbornikom Czeslawom Michniewiczom, a kao jedan od kandidata za nasljednika se spominjao i hrvatski trener Nenad Bjelica koji je trenutačno bez posla.

Komentari

komentara

« Povratak