INFANTINO KAKVOG NISTE VIDJELI: Predsjdnik FIFA-e objavio što će se dogoditi onima koji zaigraju u Superligi!

FOTO:

Posljednjih dana se u nogometnim medijima ponovno aktualizirala priča oko pokretanja europske Superlige, zatvorenog natjecanja kojeg bi tvorili najmoćniji klubovi starog kontinenta. Ipak, sve je odlučio ugasiti predsjednik FIFA-e, gospodin Gianni Infantino.

Kako javlja kontroverzni Football leaks, na čelu projekta stoji minhenski Bayern, a natjecanje bi uključivalo financijski najpotentnije klubove diljem kontinenta.

No formiranje novog natjecanja van ingerencije Fife neće proći samo tako.

Najavio je to predsjednik čelne nogometne organizacije Gianni Infantino zaprijetivši oštrim sankcijama protiv onih koji zaigraju Superligu:

“Ili si unutra ili si vani. Ako postoje igrači koji ne igraju u organiziranom nogometu, oni ne igraju organizirani nogomet, a to uključuje sve – nacionalne lige, konfederativna natjecanja, Europsko prvenstvo i Svjetsko prvenstvo”, lijepo je objasnio Talijan.

ZANIMLJIVO OBJAŠNJENJE: IGOR ŠTIMAC OBJASNIO KAKO SU NESTALI NOVCI IZ HAJDUKA!

Na njegove riječi nadovezao se i direktor pravnih poslova Fife Alasdair Bell:

“Ako se odvojiš, odvojio si se. Ne možeš ostati jednom nogom unutra. To bi bio generalni stav koji bismo zauzeli, no odvjetnici će o tome još dugo raspravljati”.

Čovjek na vrhu Fife ima odgovor na pokretanje Superlige:

“Svjetsko klupsko prvenstvo je odgovor na bilo kakvo pokretanje neovisnih liga”.

MALO SREĆE I ZA NJEGA: POGLEDAJTE KAKO JE MOURINHO PROSLAVIO POBJEDU MANCHESTER UNITEDA!

PROPALI TALENT: Jedna SMS poruka krivoj ženi uništila mu je čitavu karijeru!

BIVŠI SUIGRAČ IZ UNITEDA OTKRIO DO SAD NEPOZNATE DETALJE O CRISTIANU RONALDU: TO NISU DOŽIVJELI NI GIGGS, NI BECKHAM, ČAK NI CANTONA!

Komentari

komentara

« Povratak