IZBORNIČE, SVAKA ČAST: Dalić fantastično spustio novinaru zbog glupog pitanja!

FOTO:

Hrvatski izbornik. Zlatko Dalić, sigurno može biti prezadovoljan zbog načina na koji su njegovi izabranici shvatili kvalifikacijski dvoboj protiv Latvije. Vatreni su upisali visoku pobjedu 5:0 protiv nemoćnih Latvijaca.

Prema mnogima igrač utakmice bio je dvostruki strijelac Bruno Petković, a po jedan su dodali Luka Ivanušec, Andrej Kramarić i Mario Pašalić. Hrvatska je tako došla na sedam bodova iz tri susreta, a već u ponedjeljak 11. rujna očekuje nas gostovanje kod Armenije.

No, zato je vatreno bilo na presici poslije utakmice. Naime, izbornika Zlatka Dalića poprilično je naljutilo jedno bezvezno pitanje novinara. U fokusu pitanja našao se Joško Gvardiol, novopečeni član engleskog velikana Manchester Citya.

Novinar je pitao je li promjena bila taktička ideja ili mu je sugerirao netko iz Cityja da bi Gvardiol malo mogao odmoriti. Dalić je odgovorio: “Podcjenjujete me tim pitanjem. Da me netko iz Cityja zove da odmorim igrače? Svašta.”

Kada je novinar ponovio da veliki klubovi znaju tako raditi, izbornik je dodao: “Mi smo još veći. Mi smo velika momčad. Ne znam što bih vam na to rekao. Nemojte se ljutiti. Znate moj karakter, rad. Da mene netko zove… Nije bilo potrebe da ga forsiramo, igrao je šest utakmica za City, ima lagani problem. Modrića i Brozovića smo također htjeli malo odmoriti.”

Komentari

komentara

« Povratak