IZBORNIK NAJAVIO WALES: Dalić otkrio da će donijeti promjene…

FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL

U nedjelju od 20:45 u velškog Cardiffu Hrvatska pobjedom ima priliku osigurati plasman u na Europsko prvenstvo sljedeće godine. Izbornik Zlatko Dalić ne podcjenuje Velšane koji sutra moraju doći do pobjede ako žele ostati u igri za odlazak na Euro.

“Respektiramo ih. Imali smo puno problema u Osijeku i teško smo dobili tu utakmicu. Svjesni smo da njima igra samo pobjeda sutra i pritisak je na njima. Bale je sjajan, ali nije jedini opasan igrač. Moramo dati maksimalan respekt njima, njihovoj publici, igraju kod kuće”, rekao je Dalić pa najavio napadačku igru:

“Nema potrebe da srljamo. Nemamo pritisak s te strane. Ne znamo se braniti i igrati bunker. Ne mogu od tako kvalitetnih igrača tražiti da se brane. Morat ćemo biti strpljivi i pametni. Obrana će biti jako važna sutra. Ako to uspijemo, imat ćemo šansu prema naprijed. Ne možemo očekivati da ćemo doći na njihov stadion i razbiti ih. Oni su bili opasniji od domaćina Slovačke prije nekoliko dana i morat ćemo biti oprezni u obrani.”

Očekuje se da će biti nekoliko promjena u odnosu na utakmicu protiv Mađarske. Sigurno neće igrati Marcelo Brozović zbog žutih kartona.

“Još nismo složili tko će igrati. Svjesni smo da ćemo nekoga morati odmoriti. Imamo sastanak nakon večere i tada ćemo odlučiti. Ne smije nam se dogoditi ono što se dogodilo u Azerbajdžanu.”

IZA SU ČAK RONALDO I MESSI: OVAJ IGRAČ DINAMA JE NAJTRAŽENIJE IME NA TRANSFERMARKTU!

IMA LI OVO SMISLA? Poznati portal tvrdi da Ronaldo odlazi u ovaj klub!

Komentari

komentara

« Povratak