IZBORNIK NAPUSTIO OKUPLJANJE REPREZENTACIJE: Preminuo mu je otac…

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić otputovao je u Livno nakon što mu je preminuo otac Ivan, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS).

“S velikom tugom primili smo ovu vijest o odlasku Zlatkovog oca. Zlatku i njegovoj obitelji izražavamo najdublju sućut te mu poručujemo da cijela hrvatska nogometna obitelj stoji uz njega u ovom teškom trenutku. Želimo mu da malu utjehu pronađe u tomu što je otac otišao izuzetno ponosan na sve ono što je Zlatko postigao u životu, kakav je postao čovjek i kakvu je obitelj sagradio. Neka Ivan počiva u miru Božjem,” poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić, pozvavši medije i javnost da poštuju privatnost izbornika Dalića u ovom trenutku.

Kustić će predvoditi delegaciju Saveza na posljednjem ispraćaju u Livnu, a do povratka izbornika u reprezentativni kamp, reprezentaciju će voditi Dalićev stručni stožer.

Svjetski doprvaci otvaraju Ligu nacija u petak u Osijeku protiv Austrije. Tri dana kasnije slijedi splitski ogled protiv Francuske, zatim 10. lipnja gostovanje u Danskoj, te 13. lipnja novi ogled protiv “Tricolora”, ovoga puta u Parizu.

Dodajmo kako je Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio odluku da će susret Hrvatske i Danske u Ligi nacija biti odigran na maksimirskom stadionu.

Komentari

komentara

« Povratak