IZNENADIO NOGOMETNI SVIJET: Romelu Lukaku ima novi klub!

FOTO:

Iako ga je Chelsea prije dvije godine vratio u svoj klub za čak 113 milijuna eura, Romelu Lukaku prekrižen je nakon samo jedne sezone.

Belgijski napadač je u toj povratničkoj sezoni zabio svega 15 golova uz dvije asistencije što je itekako razočaralo upravu kluba. Bili su tu i problemi s ozljedama pa je tako odlučeno da se vrati u Inter na jednogodišnju posudbu. U Interu je dao 14 golova te sedam asistencija, ali je opet imao problem s ozljedom. Talijanski velikan odlučio je kako neće otkupiti njegov ugovor pa se vratio u London. Ipak, tamo je opet prekrižen.

Dugo se spominjalo kako će se 30-godišnji Lukaku vratiti u Italiju pa su se osim Intera spominjali AC Milan i Juventus. No, sada je isplivao potpuno novi klub što je i on sam potvrdio.

“Sutra putujem u Rim i potpisat ću ugovor”, rekao je Lukaku kojeg su novinari pronašli na jednom turniru na kojem je pratio nastup svog sina.

Romini izaslanici Ryan Friedkin i Tiago Pinto otputovali su u petak u London gdje su održali sastanak s Chelseajem, a potom i drugi danas ujutro. Na njima je dogovoreno da će Lukaku u Romu, a iz Rima prema Londonu pet milijuna eura.

Naravno, radi se o jednogodišnjoj posudbi. Jose Mourinho može biti itekako sretan zbog velikog pojačanja…

Komentari

komentara

« Povratak