IZNENADNI ODLAZAK: Evo tko je danas otišao iz Dinama!

FOTO:

Dolaskom Željka Kopića na mjesto glavnog trenera Dinama dogodile su se neke promjene u stručnom stožeru pa je tako početkom godine za pomoćnika doveden Dario Bašić. No, dotični se nije dugo zadržao na toj poziciji.

Naime, nakon nepuna tri mjeseca 36-godišnji Bašić napušta Dinamo. Prihvatio je ponudu s Bliskog Istoka. Bašić je, inače, u karijeri vodio U-23 reprezentaciju Omana.

“Bašić se priključio stožeru Dinama početkom siječnja ove godine na poziv trenera Željka Kopića. Funkciju pomoćnog trenera vršio je tri mjeseca, ali nedavno je primio poslovnu ponudu iz Bahreina gdje će preuzeti izborničku funkciju olimpijske reprezentacije te je s klubom dogovoren sporazumni raskid ugovora”, stoji u priopćenju na Dinamovoj službenoj stranici.

“Želim prije svega zahvaliti cijelom klubu na predivnoj prilici i iskustvu koje sam stekao u Dinamu. Od početka sam govorio da mi je čast i ponos da mogu biti dio ovog velikog kluba. Isto tako sam zahvalan Dinamu na razumijevanju koje je pokazao prema meni prihvativši sporazumni raskid ugovora. Ponekad u životu moraš donijeti teške odluke.

Tako sam ovog puta i ja morao. Ponuda koju sam dobio je takva da je jednostavno ne mogu odbiti. Zahvalan sam cijelom klubu, a posebno igračima na odličnom odnosu i suradnji koju smo imali te im želim sve najbolje u nastavku sezone” izjavio je Bašić po odlasku iz Dinama.

Komentari

komentara

« Povratak