JAKO LOŠ POČETAK: Navijači Southamptona kritizirali Oršića…

FOTO:

Mislav Oršić nije započeo svoju avanturu u Premiershipu onako kako se nadao, a nakon utakmice protiv Blackpoola u FA Kupu, koju je njegov Southampton dobio 2:1, našao se na meti navijača.

Mislav je započeo utakmicu u prvih 11, ali nakon 62. minute provedene na terenu zamijenjen je s Theom Walcottom, a Oršićev doprinos plasmanu ‘svetaca’ u daljnju fazu natjecanja u FA Kupu navijači nisu pozitivno ocijenili.

Tako je igru vatrenog komentirao i Jacob Tanswell, novinar The Athletica, koji je zaključio kako su igrači Blackpoola lagano pročitali Oršićev stil igre.

“Oršić je suviše predvidljiv u pokušaju da se izvuče na jaču nogu. Obrana Blackpoola dobro ga je pročitala”, mišljenja je engleski novinar, dok jedan od navijača ‘svetaca’ dodaje:

“Znam da Oršić nedostaje minutaža, ali stvarno se nadam da će napredovati u ostatku sezone”, napisao je jedan navijač, a drugi dodao:

“Zašto vaditi Oršića? Znam da je bio loš, ali ako mu treba minutaža ima li boljeg scenarija od 2:0 protiv Blackpooola na domaćem terenu”, primjećuje i drugi navijač Southamptona, ali je više onih koji ga kritiziraju.

“Znam da je prerano, ali Oršić nije puno toga pokazao”, napisao je jedan, dok je drugi kritizirao njegova dodavanja:

“Oršić je uspio dodati svaku loptu u noge igračima Blackpoola. Tko dovodi ovakve igrače?”, a jedan navijač je bio duhovit pa je napisao:

“Kad Oršić trči, izgleda poput ponija, tako da ga je zanimljivo gledati”.

U svakom slučaju Oršiću nije lagano u Southamptonu, ali ako će dobiti pravu minutažu sigurno će u narednim utakmicama pokazati zbog čega je došao u Premierligu.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

SVE SE POKLOPILO: DOMINIK LIVAKOVIĆ U NAREDNIM DANIMA POTPISUJE ZA NOVI KLUB?

Dnevno.hr

Komentari

komentara

« Povratak