JAKO OBJEKTIVAN MOMAK: Filip Krovinović oduševio izjavom u vezi Dinama!

FOTO:

Hajduk Split jučer se vratio pobjedama u prvenstvu svladavši Lokomotivu Zagreb 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Emir Sahiti, a sjajnu partiju pružio je veznjak Filip Krovinović koji je bio uz strijelca najbolje ocijenjeni igrač Bijelih.

Pobjedu protiv Lokomotive komentirao je Filip Krovinović, koji je i najavio predstojeće utakmice, u kojima će Hajduk na Poljudu dočekati Dinamo pa ići na Rujevicu.

“Teška utakmica, ali zaslužena pobjeda. Dali smo sve od sebe, to se vidjelo. Imali smo prilika, moj poništen gol, Livajin ofsajd, stativa, moj udarac kada je njihov igrač tijelom skinuo s crte. Nažalost, nismo zabili, ali trud se isplatio, 1:0, slatko, i to je to. Čestitke Čavlini na top utakmici. Naš gol je iz odbijanca, Sahiti se odlučio na udarac. Sretan sam zbog njega jako. Treba tako nastaviti, nadam se da će nas opet razveseliti”, rekao je Krovinović nakon utakmice.

“Pobjeđivati je uvijek bitno. Tri derbija, ali gledamo idući, najbitniji. Dinamo na Poljudu. Radit ćemo, nismo još ništa napravili. Prvenstvo je dugo. Nije još ništa isključeno, derbi svi volimo igrati. Čekamo taj derbi.

Nakon dugo vremena držimo prvu poziciju, bez obzira na to što Dinamo ima dvije utakmice manje. Lijepo je biti prvi, to treba držati. Nismo bili u ovoj situaciji često otkad sam došao, treba to pokušati držati što duže. Prvenstvo je dugo, bit će svega.

Bilo bi idealno prije pauze pobijediti obje utakmice. Neće biti lako. To su dva derbija. Dinamo na Poljudu pa Rijeka u Rijeci. Nadam se dobrim partijama i punom plijenu. Dinamo kao Dinamo, uvijek super momčad, respekt na maksimum. Nemamo što lagati i skrivati se. Vjerujem u svoju ekipu i ove momke. Moramo se bazirati na nas i krenuti na tri boda.

Kao i svaku utakmicu, ili doma ili u gostima, uvijek se osjećamo kao doma. S ovom pobjedom smo, nadam se, digli neke navijače. Nadam se punom stadionu protiv Dinama i odličnoj atmosferi”, zaključio je nogometaš Hajduka.

Komentari

komentara

« Povratak