JAKO TEŠKA OZLJEDA: Evo koliko će Lovre Kalinić izbivati s terena!

FOTO:

Poznati hrvatski vratar, Lovre Kalinić, sigurno će propustiti Svjetsko prvenstvo zbog teške ozljede koju je zaradio na današnjoj ligaškoj utakmici kod Lokomotive.

Po svemu sudeći, Kaliniću su stradali križni ligamenti koljena te ga čeka oporavak koji bi trebao trajati oko pola godine, prenose neki naši domaći mediji. Podsjetimo, Kalinić se uhvatio za koljeno dok nije bio ni u kakvom duelu i pao na travu. Unatoč ozljedi, uspio je izbaciti loptu pod presingom suparničke ekipe, ali nakon toga morao je biti iznesen na nosilima, a u igru je ušao Karlo Sentić.

Tridesetdvogodišnji Kalinić je u dosadašnjem dijelu sezone zbog ozljeda već propustio sedam kola, a ova se pokazala kao dosad najozbiljnija. Svi detalji bit će poznati nakon dodatnih pretraga, ali već sada je jasno da je ozljeda preteška da bi Kalinić mogao biti spreman za manje od mjesec dana.

Jasno je kako će dvadesetjednogodišnji Karlo Sentić biti prvi golman u utakmicama protiv Osijeka, Mladosti iz Ždralova i Slaven Belupa koje Bijele čekaju prije pauze, a vjerojatno će dobiti povjerenje i nakon pauze.

Komentari

komentara

« Povratak