JAVIO SE BJELICA: Evo što kaže o ponudi Spezije!

FOTO:

Nenad Bjelica velika je želja Spezije, objavio je to početkom tjedna jedan od najvećih svjetskih stručnjaka za transfere Gianluca Di Marzio, a kasnije je preko Tuttomercata došla i nova vijest da Bjelicu želi i Cremonese, klub koji je tek nedavno ostvario plasman u Serie A.

Cremonese je sastavio listu kandidata za sljedećeg trenera, a na njoj je Bjelica postavljen uz dva velika imena europskog nogometa. Riječ je o Gennaru Gattusu i Andrei Pirlu, dvojici slavnih talijanskih nogometaša, a danas relativno friških trenera.

Trener Osijeka je ranije u karijeri radio u Speziji dok se klub nalazio u Serie B te jako dobro poznaje prilike u talijanskom nogometu, a očito ima i reputaciju koja privlači klubove iz jedne od najjačih liga svijeta. Iz Index.hr pitali su Bjelicu za komentar ovih navoda, ali on je samo poručio da do 13. 6. ne želi ništa komentirati.

Igrači i zaposlenici Osijeka se 13. 6. vraćaju s pauze i počinju s pripremama pa je Bjelica vjerojatno zato odabrao taj datum kao referentnu točku, ali nije jasno znači li to da će taj dan objaviti nekakvu odluku, održati možda nekakav dodatni sastanak s Upravom ili samo presicu na kojoj će odgovoriti na glasine. To tek ostaje za vidjeti.

Komentari

komentara

« Povratak