JAVIO SE DALIĆ: Evo što je izbornik rekao u vezi Livaje…

FOTO:

29-godišnji Marko Livaja napustio je hrvatsku reprezentaciju. Danas nije trenirao s hrvatskom reprezentacijom na riječkom stadionu nakon što ga je u ponedjeljak vrijeđalo nekoliko osoba, a onda je izvijestio izbornika Zlatka Dalića da napušta tabor reprezentacije jer se osjeća kao teret reprezentaciji.

“Iznimno mi je žao da je došlo do ovoga i da je neprihvatljivo ponašanje nekoliko pojedinaca rezultiralo time da izgubimo važnog igrača za ovo natjecanje. Razumijem Marka i težinu situacije u kojoj se našao te poštujem da se nakon svega napisanog i doživljenog ne osjeća spremnim sudjelovati na završnici Lige nacija. Marko ostaje u našim planovima za dalje, a naši ciljevi na završnici Lige nacija ostaju isti”, izjavio je izbornik Zlatko Dalić za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

Podsjetimo, u ponedjeljak su na prvom treningu sudjelovali igrači koji su prvi stigli na okupljanje, a pratilo ih je oko 1500 gledatelja s tribina Rujevice. U jednom trenutku trening je nakratko prekinut nakon što je Livaja krenuo prema tribinama u verbalni okršaj s dijelom publike koja ga nije prestajala vrijeđati.

Zamjeralo mu se ponašanje nakon utakmice finala SuperSport Hrvatskog kupa, u kojoj je Hajduk pobijedio Šibenik, ali i stvari na koje on nije mogao utjecati, poput paljenja sjedalica na istočnoj tribini na kojoj su bili smješteni navijači Hajduka.

Komentari

komentara

« Povratak