JAVIO SE RAČUNICA: “Što ja kao hajdukovac trebam – željeti naslov Dinamu ili Osijeku?”

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Trenera Šibenika Deana Računicu napao je dio javnosti zbog izjave nakon utakmice u kojoj je Hajduk kasnim pogotkom na Poljudu njegovu momčad svladao s 2:1. Tada je rekao da, kada je već poražen, nada se da će taj pogodak Bijelima pomoći da dođu do naslova.

Podsjetimo, Računica je rođeni Šibenčanin koji je ove zime preuzeo klupu matičnog kluba. Kao igrač Hajdukov dres nosio je u tri navrata. Za Bijele je nastupio 276 puta, zabio 77 golova te osvojio po tri prvenstva i Kupa, a Torcida mu je 2004. uručila nagradu Hajdučko srce. U kratkom razgovoru za Index dodatno je pojasnio svoju izjavu:

“Ne mislim da se trebam ikome opravdavati, ali mogu reći ovo – tko želi, razumjet će moju izjavu, a tko je kao neki ne želi razumjeti, ni neće. Još jednom ponavljam da sam ponosan na svoju momčad, koja se borila cijelu utakmicu.

Hajduk nas je pobijedio golom u 87. minuti. Što ću drugo nakon utakmice izjaviti ja koji sam deset godina proveo u Hajduku, da naslov želim Dinamu ili Osijeku? U mojoj izjavi nema ništa sporno, Hajduku i dalje želim sve najbolje u borbi za vrh.”

TUGA U NOGOMETNOM SVIJETU: UGASIO SE KULTNI TALIJANSKI KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak