JE LI TO BOLJE OD DINAMA? Evo koji francuski i španjolski klub žele Oršića!

FOTO:

Mislav Oršić napravio je golemu pogrešku kada je iz Dinama odlučio napraviti transfer u Southampton koji je već jednom nogom bio u drugoj ligi. Na kraju se nisu spasili, ali mnogima nije bilo jasno zašto sjajni hrvatski reprezentativac nije dobio šansu na Otoku.

U Premiershipu je upisao tek jedan nastup bez učinka, dok je preostale dvoboje bio čak izvan zapisa ili bi proveo gledajući s klupe za pričuve. Oršić se morao dokazivati tek u Kup utakmicama gdje su ‘Sveci’ redovito stavljali rezervnu momčad.

Zbog svega navedenog sasvim logičan potez je razlaz sa Southamptonom, koji će doživjeti velike promjene u svlačionici. Engleski novinar Ryan Taylor otkriva kako Mislav Oršić ipak nema neku posebnu klauzulu da može otići iz kluba za određenu cijenu ukoliko se ispadne u drugu ligu. Međutim, to ne bi trebalo stvarati probleme oko odlaska.

Svi već znamo kako Dinamo želi ekspresno vratiti Oršića, ali isto tako da Englezi žele barem nešto novca vratiti od investicije koja nije uspjela njihovom krivicom. Isti novinar također piše kako Hrvat želi nazad u Zagreb, ali isto tako da su klubovi daleko od dogovora.

Oršić ima još nekoliko ponuda te će vjerojatno ostati u ligama Petice. Englezi otkrivaju da ga žele Montpellier i Osasuna, a nešto manje atraktivne ponude su iz Turske (Fenerbahče i Trabzonspor).

Za analizu utakmice Sevilla – Roma kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak