JE LI TO PRETJERIVANJE? Benfica objavila koliko traži za Joao Felixa!

FOTO:

19-godišnji Joao Felix ove sezone prometnuo se u ključnog igrača Benfice unatoč tako mladim godinama. No, čini se kako se neće tako dugo zadržati u Portugalu!

VRIJEDI LI TOLIKO?

Interes za ovog mladića uistinu je golem pa će tako portugalski gigant imati slatke muke oko prodaje. Ali, zadovoljit će ih, naravno, ako netko ponudi 120 milijuna eura koliko baš oni traže!

“Da, Joao Felix može otići iz Benfice ako je netko spreman platiti njegovu klauzulu koja iznosi točno 120 milijuna eura!”, rekao je Domingo Soares de Oliveira, jedan od zaposlenika u klubu pa nastavio:

“Nećemo ga prodati ukoliko netko ponudi 100 milijuna eura. To je zaista jako puno novca jer nitko iz Portugala nije otišao ni blizu takvog iznosa. Plan je da se isplati klauzula koju sam rekao ranije i ako to netko ne napravi onda će igrač ostati u klubu”.

A što tek kazati za interes? U prvom redu stoje Manchester City i United, pa talijanski Juventus. Vukla se neka zanimljiva priča kako bi mladić mogao završiti u Wolverhamptonu iako to sigurno nije ozbiljna opcija. Neki mediji donose kako bi Felix mogao pojačati Real Madrid koji je spreman napraviti veliki remont u prijelaznom roku.

Joao je ove sezone odigrao čak 43 utakmice te je pritom postigao 23 pogotka uz 11 asistencija.

FOTO: DEJAN LOVREN SE POHVALIO NOVIM KOPAČKAMA ZA FINALE LIGE PRVAKA!

NOVI TRENER JUVENTUSA: Evo tko postaje prvi trener koji će voditi Messija i Ronalda!

Komentari

komentara

« Povratak