JE LI TO TREBALO POGURATI? Vlašićev agent otkrio s kim su pričali tijekom ljeta!

FOTO:

Hrvatska kolonija u Interu – koju čine Ivan Perišić te Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko – ljetos je mogla postati bogatija za Nikolu Vlašića, otkrivaju talijanski mediji više od mjesec dana nakon završetka prijelaznog razdoblja.

Vlašićev agent Tonći Martić potvrdio je kako je ljetos postojao interes Intera, kao i mnogih drugih renomiranih talijanskih klubova.

“Normalno je da veliki talijanski klubovi, uključujući i Inter, gledaju prema hrvatskom tržištu zbog izražene kvalitete hrvatskih igrača. Identičan je slučaj ljetos bio i s Nikolom Vlašićem. Razgovarao jesam s Interovim čelnicima, ali Nikola Vlašić nikada nije bio u kombinacijama za dolazak u Inter”, poručio je Tonći Martić pred kojim vjerojatno tek slijede serije razgovora s raznim klubovima jer se Nikola Vlašić doslovno preporodio u CSKA Moskvi.

“Svakako u oko upada način na koji se prilagodio dolaskom u Rusiju. Tek je proteklo mjesec i pol dana, a već se uklopio svojim izvrsnim igrama. Uzmite u obzir da ima samo 21 godinu. U glavi je čvrst, a tjelesno je pripremljen kao Hulk”, rekao je Vlašićev zastupnik u razgovoru za Inter News.

Nikola Vlašić krajem kolovoza 2017. godine napustio je Hajduk za klubu i dalje rekordnih 10,8 milijuna eura. Everton ga je već godinu dana kasnije proslijedio na jednogodišnju pozajmicu u CSKA Moskvu.

VIJEST DANA: HNS OBJAVIO VELIKI NATJEČAJ U KOJEM MOGU SVI SUDJELOVATI!

TO JE PRAVI DUO: Talijani fascinirani Mandžukićem i Ronaldo, dali su im epski nadimak!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak