JE LI U PRAVU? Cristiano Ronaldo otkrio zašto je bolji od Messija!

FOTO:

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi u nogometu su donijeli rivalstvo koje će se teško ponoviti. Ovaj dvojac već desetak godina radi veličanstvene stvari na zelenom travnjaku, a često i možda prečesto zna se otvoriti velika debata između ove dvije velike legende.

CR JE REKAO SVOJE!

Neki će reći kako je Leo Messi najveći kada jer takvu genijalnost ne pokazuje nitko u nogometu. No, drugačiji tip nogometnih fanatika više cijeni što se Cristiano Ronaldo uspješno dokazao u čak tri različita kluba, u čak tri različite lige. CR je jako mlad stigao u Englesku gdje je šest godina nosio dres Manchester Uniteda. Pod paskom Sir Alex Fergusona izrastao je u pravog nogometnog velikana, a 2009. godine otišao je u Real Madrid. Tamo je porušio gotovo sve moguće rekorde, a prošlog ljeta odlučio je okusiti Italiju prelaskom u Juventus.

A Messi? Argentinski čarobnjak odlučio je ostati cijelu karijeru u Barceloni, barem ove najbolje igrače dane provesti u klubu gdje se nalazi odmalena. No, teško je izabrati tko je bolji i zapravo je svejedno onim pravim nogometnim fanaticima. No, CR zna tko je bolji.

U DAZN-ovom dokumentarcu “The Making Of” izjavio je: “Razlika je u tome što sam ja igrao za različite klubove i s njima osvajao Ligu prvaka ukupno pet puta dok je on cijelu karijeru u istom klubu. Ja sam sedam puta bio najbolji strijelac Lige prvaka, od toga šest puta zaredom. Nema baš puno nogometaša koji imaju pet naslova u LP-u i zato se mene poistovjećuje s tim natjecanjem.”

Ronaldo je jedan europski naslov osvojio s Manchester Unitedom a četiri s Realom. Usput je pohvalio Messija, koji je sve četiri titule u LP-u osvojio s Barcelonom, dok je najbolji strijelac natjecanja bio šest.

“Messi je sjajan nogometaš koji neće ostati upamćen samo po Zlatnim loptama nego i po tome što je poput mene iz godine u godinu na vrhu.”

IPAK ODLAZI? TALIJANI TVRDE DA JE OVO NOVI KLUB LOVRENA!

HRVATI SU U MODI: Mandžukić se vraća u bivši klub?

Komentari

komentara

« Povratak