JE LI U PRAVU? Novi igrač Osijeka bocnuo Hajduk Split…

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Osijek danas je predstavio novo pojačanje u svojim redovima, a radi se o mađarskom ofenzivuc Adamu Gyurcsu.

Mađar je danas potpisao ugovor s Osijekom te je predstavljen u Gradskom vrtu na press-konferenciji. Ugovor s Osijekom potpisao je do kraja sezone, kad će se odlučiti o tome hoće li 29-godišnjaku ponuditi novi. Gyurcso je u Hajduku bio od 2018. godine, a u 74 nastupa je zabio 15 golova uz 20 asistencija.

“Zahvaljujem klubu na prilici koju mi je dao u situaciji u kojoj sam se nalazio. Razgovarao sam prije dolaska s Kleinheislerom, ali mi nije morao puno toga reći. Znao sam i bez njega u kakav klub dolazim. Znam da je cilj osvajanje prvenstva i nadam se da ću pomoći da to ostvarimo”, rekao je Gyurcso koji će u Osijeku nositi broj 24.

Mađar je u zadnjih šest utakmica odigrao samo 55 minuta u porazu baš od Osijeka 2:0. Dotad je bio standardni član momčadi, ali ga je novi trener preselio na klupu. Bio je i u karanteni zbog koronavirusa.

“U Hajduku nisam bio u dobroj situaciji. Mogao sam, kao i neki drugi igrači, završiti u drugoj momčadi, a to nisam želio. Tako da je ovo za mene i u tom i u svakom drugom pogledu ogroman iskorak u odnosu na Hajduk. Smatram da je ovo bolja sredina za mene”, rekao je Gyurcso

Komentari

komentara

« Povratak