Jedan od ključnih Vatrenih upitan za utakmice protiv Cipra i Slovačke!?

FOTO:

Hrvatska se reprezentacija ponovno okuplja 4. listopada. Četiri dana nakon toga, Vatreni igraju s Ciprom u gostima, a 11. listopada sa Slovačkom u Osijeku.

Vida i dalje upitan

Uoči novog mini-ciklusa kvalifikacija za odlazak na Mundijal u Katar, Vatreni će se okupiti 4. listopada. Pred Hrvatskom su dva susreta; s Ciprom i Slovačkom.

Ovih su dana čak četvorica stopera hrvatske reprezentacije bila su pod znakom upitnika, no kako pišu Sportske novosti, situacija se poboljšala.

Dejan Lovren nije igrao za Zenit posljednje dvije utakmice, no ne radi se o ozljedi, kako se pisalo po medijima. Lovren je samo imao virozu, koja ga je izbacila iz ritma treninga na pet-šest dana.

Joško Gvardiol ponovno trenira i danas je u konkurenciji za susret protiv berlinske Herthe na domaćem terenu. I situacija oko Filipa Uremovića također je pozitivna. Iako je u ponedjeljak u susretu protiv Zenita morao izaći iz igre u 27. minuti zbog bolova u leđima, ne radi se ni o čemu ozbiljnom.

Jedini upitnik ostaje vezan za Domagoja Vidu. On je zbog napuknuća pete neko vrijeme nosio gips, ali skinuo ga je prije tri-četiri dana. Iako je počeo s laganim treninzima i dalje nije sigurno hoće li biti sto posto spreman za Cipar.

Komentari

komentara

« Povratak