JOŠ JEDAN POZNATI VRATAR IMA KORONU: „Ono što me najviše uplašilo su problemi s disanjem, trebalo mi je pola sata da dođem do zraka…”

FOTO:

Nekadašnji član Liverpoola a sadašnji vratar Aston Ville na posudbi iz Milana obolio je od koronavirusa. 37-godišnji španjolski golman Pepe Reina je prije dva tjedna saznao da je pozitivan na COVID19, svoje grozno iskusno je odlučio podijeliti s talijanskim medijima.

Čim je Reina shvatio kako ima simptome zloglasne korone, stavio se u samoizolaciju kako ne bi naškodio djeci. Nakon nekoliko teških dana, sada se osjeća mnogo bolje.

“U izolaciji sam otkako sam uočio prve simptome koronavirusa. Imao sam groznicu, kašljao sam i imao užasnu glavobolju kao nikad prije u životu, te sam bio sve umorniji. No, ono što me najviše uplašilo su problemi s disanjem. Trebalo mi je 25 minuta da dođem do zraka. Imao sam osjećaj kao da mi je grlo zatvoreno i zrak ne prolazi”, izjavio je Pepe za Corriere dello Sport.

“Hvala Bogu, sad se osjećam puno bolje. Prvih sedam ili osam dana od dijagnoze proveo sam zaključan u sobi. Djecu sam maknuo od sebe, nisam im dao da ulaze u sobu kako se ne bi zarazila. Nekako smo to uspjeli izvesti supruga i ja i sad je situacija dosta bolja, oporavljam se” – zaključio je bivši španjolski reprezentativac.

Reina je u zimskom prijelaznom mercatu iz Milana otišao u Aston Villu, dosada je skupio šest utakmica i primio 13 golova.

Komentari

komentara

« Povratak