JOŠ JEDNO POJAČANJE: Dinamo Zagreb doveo novog igrača!

FOTO:

Prije nekoliko dana Dinamo Zagreb kompletirao je dolazak Luke Stojkovića iz Lokomotive. Za mladog 19-godišnjaka su morali izdvojiti oko tri milijuna eura, a ovaj ofenzivni vezni debitirao je sinoć u velikom slavlju protiv Sparte Prag 3:1.

A samo dan poslije nova lijepa vijest za navijače hrvatskog prvaka. Index.hr piše kako je klub iz Maksimira napokon doveo Lukasa Kačavendu iz Lokomotive, ali u pitanju je jednogodišnja posudba a nakon toga će moći realizirati dogovorenu opciju otkupa njegovog ugovora.

Lokomotivin 20-godišnji veznjak iskoristiv i na obje krilne pozicije vraća se tako u Dinamo u čijoj je nogometnoj školi bio od 2015. do 2017, odnosno odlaska u Lokomotivu.

Bilo je nekakvih komplikacija tijekom dogovora između Dinama i Lokomotive, ali sada je napokon sve dogovoreno. Hrvatski prvak tako je dobio još jedno veliko pojačanje u svojim redovima.

Navijače je oduševila jučerašnja izjava Jakirovića koji je najavio dolazak pojačanja: “Mislimo pojačati momčad na određenim pozicijama. Dovodit ćemo samo one igrače za koje mislimo da su drugačiji profil od onog što imamo, nećemo gomilati. Treba i oživjeti neke igrače koji su to u ekipi. Bilo mi je bitno da galvaniziram senatore. Ja poštujem hijerarhiju i oni su nositelji ove momčadi.”

Komentari

komentara

« Povratak