JUVE JE STVARNO ŽESTOK: Evo kako je Juventus prošlog ljeta umalo napravio skandal!

FOTO:

Vratite se malo u prošlost, točnije početkom srpnja prošle godine. Sjećate se kako su gotovo svi svjetski mediji prenosili kako je Cristiano Ronaldo blizu potpisa za Juventus?

Naravno, i mi smo prenosili tako vatrenu vijest jer bila je to zaista luda špekulacija i malo tko je vjerovao da će doći do transfera. No, do transfera je ipak došlo i Ronaldo je postao igrač Juventusa! Ali, sve se to moglo odigrati drugačije, priznaje Fabio Paratici, glavni operativac Juventusa koji je odradio veliki intervju za Gazzettu dello Sport.

On je kazao kako je postalo dosadno da Juve tako dominira u prvenstvu, a da ne može doći do one glavne nagrade, a to je osvajanje Lige prvaka. Posebno je bio veliki udarac legendarnog Buffona pa su u klubu bili uvjereni kako bi bilo dobro napraviti mega transfer.

“Rekao sam Andrei Agnelliju i Pavelu Nedvedu: Imam ideju. Tek se treba procijeniti, zato se nemojte smijati. I nemojte skočiti kroz prozor. Postoje dva načina da motiviramo momčad. Prvi način vam ne mogu reći odmah, a drugi je da potpiše Cristiano Ronaldo”, počeo je Paratici priču nakon čega je otkrio kako je trebao izgledati prvi način.

“Prvi način je bio da kupimo Interovog Maura Icardija i napravimo skandal u Italiji. No umjesto toga možemo dovesti Ronalda. Andrea me pogledao i nasmijao se. U tom trenutku nije vjerovao da se Ronaldo može dovesti za cifru koju mi je rekao Mendes”, ispričao je Paratici.

Naravno, Paratici je spomenuo skandal jer je mislio na transfer Gonzala Higuaina iz Napolija u Juventus. Taj transfer je 2016. godine podigao mnogo prašine u Italiji.

Real Madrid savladao gradskog rivala, a Sergio Ramos se brutalno narugao Antoineu Griezmannu!

Komentari

komentara

« Povratak