KAKAV LUZER: Engleski izbornik popljuvao Hrvatsku reprezentaciju!

FOTO:

Hrvatska je nakon dramatičnog raspleta susreta protiv Engleske osvojila drugo mjesto u skupini D i u četvrtfinalu EURA će igrati protiv Španjolske 31. svibnja. Povijesni je to uspjeh mladih Vatrenih, Igor Bišćan i društvo večeras slave zajednos nogometnom Hrvatskom, dok u protivničkom taboru vlada velika gorčina.

Englezi su četvrftinale izgubili u sudačkoj nadoknadi, par minuta dijelilo ih je od okršaja sa europskim prvakom, a najveće zasluge za takav rasplet idu čudesnom potezu Domagoja Bradarića.

Opalilo je Vatreni s dvadesetak metara kao iz topa, zabio u 92. minuti jedan od najljepših golova u karijeri, i kreirao vjerojatno najslađi 2:1 poraz u životu. Na kraju je Portugal uvjerljivo osvojio skupinu (9 bodova), Hrvatska je druga s tri boda, a Švicarska i Engleska se s istim brojem bodova opraštaju od EURA.

Izbornik Engleske Aidy Boothroyd nakon utakmice nije skrivao ogorčenje u izjavi za Sky Sports.

“Mislim da smo večeras bili izvanredni! Dosad smo kritizirani da nismo bili dovoljno kreativni, ali večeras smo pokazali kreaciju u svemu što smo radili na travnjaku. Međutim, promašili smo naše šanse, prilike koje inače bez problema koristimo. I moram reći – strašno je razočaravajuće imati četvrfinale u rukama, biti u tako dobroj poziciji i onda dobiti takav gol. Bradarić više nikad neće zabiti tako nešto”, pokazao se kao vrlo loš gubitnik Boothroyd.

“Što se tiče stanja u skupini, imali smo pred sobom težak zadatak, planinu na koju se trebalo popeti, i na kraju smo zamalo uspjeli. Nažalost, presudio je jedan gol i zapravo – nijanse. Potreseni smo jer ovakvo iskustvo ostaje u tebi za cijeli život. Ono će sigurno i pomoći mojim mladim igračima jer upravo za takve utakmice ovaj EURO i služi”.

Komentari

komentara

« Povratak