KAKO ĆE OVO SREDITI? Evo zašto se Dinamo našao u problemima!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb sutra će započeti s pripremama za novu sezonu. No, Ante Čačić će imati pravu glavobolju kada krenu pripreme.

Naime, kako pišu Sportske novosti u svlačionici Dinama prava je gužva! Već sad Dinamov trener ima šest ili sedam igrača viška, samo gledajući popis onih koji su već dio prve momčadi, bez onih koji bi trebali doći s posudbi. To su, uz vratare:

Ristovski, Moharrami, Šutalo, Franjić, Lauritsen, Perić, Theophile-Catherine, Dilaver, Štefulj, Bočkaj, Ademi, Mišić, Bulat, Gojak, Tolić, Ivanušec, Baturina, Špikić, Menalo, Emreli, Oršić, Andrić, Marin, Jurić, Petković i Drmić! To je 26 igrača. I dodajte još tri vratara pa se dolazi do brojke od čak 30 igrača!

I bez Roberta Ljubičića koji bi se također trebao pojaviti u ponedjeljak prvi dan priprema, bez svih onih koji se, osim Marina koji nije upitan, vraćaju s posudbi. A neki se, poput Kulenovića, nadaju novoj šansi u Dinamu. Iako, priča se i da će Kulenović, kao i Vasilj, ipak ostati još u Lokomotivi, ali sve se to mijenja iz dana u dan…

Da je Dinamo ostvario suradnju s Interom ili neki drugim klubom iz drugog jakosnog ranga u Hrvatskoj, tada bi Čačić imao mogućnost povlačiti, po potrebi, igrače za svoju momčad, ali kako je ta mogućnost zasad otpala, moći će koristiti samo one koje ima u Maksimiru.

A s obzirom da je na popisu onih koji trenutno figuriraju kao igrači prve ili druge momčad, koji se nadaju “promociji”, više od 40 imena, nije teško zaključiti da bi ovog ljeta moglo u Maksimiru biti velikih rezova. I premda pripreme počinju u ponedjeljak (okupljanje je u 19 sati), u ovom je trenutku teško zamisliti tko će se sve, a tko neće, naći na toj listi i dočekati 22. lipnja i odlazak u Sloveniju.

Komentari

komentara

« Povratak