KAKO DALJE? Trener Hajduka bocnuo svoje igrače…

FOTO:

Hajduk Split još jednom je razočarao svoje navijače. Splićani su ovog puta na svom Poljudu potpuno neočekivano izgubili od Šibenika 1:0. Poslije utakmice pred kamere došao je trener Hajduka, Hari Vukas, koji je kazao:

“Zaslužena pobjeda Šibenika, mi smo bili u lošem ritmu i nismo uspjeli odigrati kako treba. Kao da smo svi zajedno mislili da će to biti lako. Hajduk morao pobjeđivati ovakve utakmice na Poljudu. Bili smo spori i intertni pa izgubili”, rekao je Vukas pa dodao:

“Ako smo u prijašnjih par utakmica bili na dobrom nivou, za ovu to ne možemo reći. Osim prilike iz prve minute ušli smo u ritam koji nam nije odgovarao, na sve smo kasnili, a Šibenik se povukao i dobro se branio. Na kraju nismo ni zaslužili više od ovoga.”

“Sve smo probali, probali smo s razgovorom na poluvremenu, mijenjali smo i sustav i igrače, ali sve je bilo uzalud. Većina igrača nije bila u dobrom ritmu i to je bio problem”, rekao je Vukas pa dodao: “Nismo dobro pratili što Šibenik radi, računali smo da Šibenik neće moći izržat isti tempo u drugom poluvremenu. Mijenjali smo da dobijemo nešto u napadu, ali nismo uspjeli. Bilo je ovo nedovoljno za dobiti utakmicu.”

Komentari

komentara

« Povratak