KAKVA BOMBA: Hrvat iz Rusije do kraja sezone prešao u kultni engleski klub!

FOTO:

Filip Uremović (25) će do kraja sezone nositi dres Sheffield Uniteda. Podsjetimo, FIFA je omogućila svim igračima koji igraju za ruske ili ukrajinske klubove da do kraja sezone potpišu za novi klub pod uvjetom da suspendiraju ugovor s postojećim klubom.

“Sheffield United je veliki klub, i čast mi je doći u njega. Nadam se da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve u aktualnoj sezoni. Došao sam u nedjelju i gledao utakmicu protiv Barnsleyja. Drago mi je zbog osvojena tri boda. Atmosfera u momčadi je jako dobra. Brzo smo se dogovorili nakon svega što se dogodilo u Rusiji. Sretan sam zbog mojeg dolaska u Sheffield United”.

Uremović je rodom iz Požege, s profesionalnim nogometom krenuo je u Cibaliji, a s 19 godina je stigao u Dinamo. Dvije godine kasnije potpisao je za ljubljansku Olimpiju, a u Rubinu je od ljeta 2018. Igre u Rubine omogućile su mu poziv za hrvatsku nogometnu reprezentaciju za koju je upisao šest nastupa.

Uremović je bio na klupi svih utakmica hrvatske reprezentacije na putu za Katar, izuzev u posljednje dvije protiv Malte i Rusije.

Komentari

komentara

« Povratak