KAKVA BOMBETINA: Ronaldo i Brozović dobili suigrača od 75 milijuna eura!

FOTO:

Saudijski Al Nassr Riyadh, klub u kojem igraju naš Marcelo Brozović i veliki Cristiano Ronaldo, iza sebe ima zaista ludih desetak dana.

Naime, prošli tjedan osvojili su Arapski kup prvaka svladavši u finalu velikog rivala Al-Hilala, i to nakon što je u produžecima ključni gol postigao upravo Cristiano Ronaldo. No, svega dva dana nakon tog finala započela je nova sezona u saudijskom prvenstvu.

I onda je otvorena katastrofalno. Al Nassr je u prvom kolu izgubio kod Al-Ettifaqa 2:1. Čak su vodili 0:1 u prvom poluvremenu, ali u drugom smo vidjeli veliki preokret. U drugom kolu koban je bio Al-Taawon koji je svladao Al Nassr u gostima 0:2. CR i društvo tako nemaju ni jedan bod u prve dvije utakmice.

Zbog toga je uprava kluba odlučila dovesti novo veliko pojačanje. Vodeći engleski mediji objavili su kako je Al Nassr doveo 29-godišnjeg francuskog stopera Aymeric Laportea iz Manchester Citya.

Engleskom velikanu pripast će čak 75 milijuna eura na ime odštete, a jedan od najboljih stopera na svijetu zarađivat će 25 milijuna eura. Potpisat će ugovor na tri godine.

Komentari

komentara

« Povratak