KAKVA NAJAVA: Ovaj igrač Hajduka tvrdi da mogu do titule!

FOTO:

Hajduk u nedjelju od 15 sati protiv Šibenika na Poljudu igra u osmom kolu 1. HNL. Za vrijeme reprezentativne stanke David Čolina je igrao za U-21 Hrvatsku koja i dalje sama odlučuje o svom plasmanu na Euro 2021., a o toj temi, kao i Hajduku, govorio je u intervjuu za Dalmatinski portal.

“Protiv San Marina to nije bilo neko mjerilo. To je više bila utakmica za ući u ritam. Druga utakmica je bila puno bitnija, a najvažnije je bilo uzeti tri boda. U situaciji smo da ovisimo sami o sebi, utakmica protiv Škotske će odlučivati. Euro je najveći izlog koji možeš imati. Treba se izboriti za nastup, a ja imam pravo igrati i u sljedećim kvalifikacijama.” Potom se prebacio na Hajduk.

“Rekao bih da ove sezone imamo dosta dobru ekipu, napadački smo dosta jači. Treba vremena da se to uigra. U svim utakmicama osim protiv Dinama smo bili puno bolja ekipa. Očekujem da će rezultati doći s dobrom igrom. S ovakvom ekipom jedino me zadovoljava prvo mjesto. To treba zaslužiti i izboriti. Drugo mjesto isto ne bi bilo loše. Bilo bi lijepo i kup osvojiti.”

Splićani se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji…

Komentari

komentara

« Povratak