KAKVA SRAMOTA: Rusija odigrala “najneugledniju utakmicu ikad”…

FOTO:

Ruska nogometna reprezentacija trebala je igrati dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, no kako je izbačena zbog napada na Ukrajinu, izbornik Valerij Karpin morao je pronaći drugo rješenje. Tijekom reprezentativne pauze okupio je A reprezentaciju, kao i mlade igrače iz najjačih ruskih klubova.

Nekoliko dana su trenirali zajedno, a zatim je i odigrana utakmica između prve reprezentacije te mladih. Seniori su pobijedili 1:0 pogotkom Konstantina Tjukavina. “Bio je to dobar sparing”, objavljeno je na Twitteru ruske reprezentacije, no ne dijele svi to mišljenje.

Ruski portal Championat.com tako piše: “Možda je to bila najneuglednija utakmica u povijesti ruske reprezentacije. Nije bilo TV prijenosa. Nije bilo ni publike. Ulaznice se nisu prodavale. Na tribinama su sjedile 73 osobe – bilo je 40 novinara, nekoliko nogometaša i djece. Igrači Spartaka i CSKA, djeca iz sirotišta i djeca s cerebralnom paralizom.”

Slaže se i legendarni ruski nogometaš Andrej Aršavin, koji je i prije odigravanja utakmice govorio: “Čuo sam da je savez trebao organizirati utakmicu koja bi bila otvorena za navijače, što bi već imalo smisla, ali ovo je nešto što ne mogu smatrati normalnim i u ovoj utakmici ne vidim nikakav smisao.”

KAKVA BOMBETINA: DINAMO U SVOJE REDOVE DOVODI HRVATSKOG REPREZENTATIVCA?

Komentari

komentara

« Povratak