KAKVE LEGENDE: Koulibaly nazvao Terrya te ga oduševio zamolbom

FOTO:

Senegalski stoper, Kalidou Koulibaly, kompletirao je sredinom srpnja veliki transfer iz Napolija u Chelsea za 38 milijuna eura.

Od Senegalca se očekuju velike stvari, jer se ipak smatra ponajboljim braničem na svijetu. A uoči početka sezone morao je izabrati broj na svom dresu a njegov omiljeni je 26. Međutim, taj broj godinama je pripadao legendarnom klupskom kapetanu Johnu Terryju. Koulibaly ga je nazvao i zatražio dozvolu, a sve to objavio je na Twitteru.

“Johne, htio sam te nešto pitati. Kao što znaš, nosio sam broj 26 u Napoliju i vidim da ga, otkad si otišao iz kluba, nitko nije uzeo. Ne znam jeste li ga umirovili ili ga nitko ne želi uzeti, ali bih te htio pitati mogu li ga uzeti?” pitao je novi Chelseajev igrač Terryja, a ovaj mu je odgovorio:

“Slušaj, 26 mi je bio vrlo poseban. Prijatelju, stvarno cijenim što si me nazvao i nije mi problem da uzmeš broj. Želim ti sve najbolje jer znam koliko mi je taj broj bio važan. Očito je i tebi jer si ga nosio. Zadovoljstvo mi je da ti dam broj 26.” Koulibaly je potom poručio da će to biti težak dres za nositi, a Terry ga je ohrabrio: “Bez pritiska, prijatelju. Ti ćeš osvajati trofeje za nas.”

Terry je s 15 godina došao u Chelseajevu školu nogometa iz West Hama, a sa 17 je priključen prvoj momčadi. Tada je uzeo broj 26 i s njim na leđima odigrao 717 utakmica za Chelsea.

 

Komentari

komentara

« Povratak