KAOS KOD ZAGREBA: Velika tučnjava policije i navijača!

FOTO:

Izgleda kako se trenutno odvija nastavak utakmice Dinama i Hajduka, a glavni akteri su policajci i Torcida, fanovi Hajduka.

Na odmorištu Desinec došlo je do žestoke tučnjave Torcide s policijom i prema prvim neslužbenim informacijama veliki je broj ozlijeđenih, piše Gol.hr. Torcidaši su se vraćali iz Maksimira, gdje nisu htjeli ući na južnu tribinu zbog uvjetovanja glede unošenja transparenata. Zaputili su se kućama i nakon što su se zaustavili na Desinecu došlo je do obračuna s policijom.

Situacija je vrlo brzo eskalirala i nastao je opći kaos. Navodno je policija koristila suzavac i gumene metke, ali to još nije potvrđeno. Neki svjedoci tvrde da su čuli pucnjeve, no nije jasno je li policija pucala u zrak ili koristila gumene metke.

U međuvremenu, policijske snage dobile su pojačanje, a stvari su se na i oko spomenute benzinske postaje otele kontroli do te mjere da je uskoro zatvorena cijela ta dionica autoceste između Zagreba i Karlovca.

Obavijest za to stigla je od Hrvatskog autokluba, s njihove službene stranice.

“Za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Karlovac, u smjeru Dubrovnika te između čvorova Jastrebarsko i Lučko u smjeru Zagreba”, izvijestili su iz HAK-a.

Čitatelj kaže da neredi traju već dva sata.

“Živi kaos! Navijači Hajduka vozilima su zaustavili tri trake i počeli skakati van. Većina ih je bila splitskih registracija. Imali su pendreke, oklope, počeli su trčati prema benzinskoj… Rekao bih da ih je bilo više od 150. Nakon pet minuta stigli su interventna policija i specijalci, čule su se sirene, marice, hitna pomoć, strašno… Čekamo već dva sata i ne mičemo se”, dodao je šokirani čitatelj.

 

Komentari

komentara

« Povratak