KAPETAN NAPUŠTA REAL: Četiri kluba se bore za potpis Sergija Ramosa!

FOTO:

Dugogodišnji igrač madridskog Reala i kapetan Sergio Ramos, mogao bi napustiti Santiago Bernabeu. Igrač i klub se još nisu dogovorili oko novog ugovora jer im se uvjeti i želje razilaze, 34-godišnji branič bi trogodišnji ugovor uz postojeću godišnju plaću od 12 milijuna eura.

Real ipak nije spreman udovoljiti tim zahtjevima pa je prema pisanju medija ponudio ugovor na dvije godine uz 20 posto manja primanja. To se dakako neće svidjeti Ramosu koji je u Kraljevskom klubu već 15 godina pa u redu za njegov potpis stoji nekoliko europskih velikana. U prvom redu njegovim uvjetima može udovoljiti bogati PSG, no tu su i United te City kao i talijanski Juventus.

Nedavno se pojavila vijest kako bi član Furije mogao preseliti u Beckhamov Inter Miami, no još uvijek ima dovoljno ambicija za igrati u Europi. Trenutno se nalazi u posljednjoj godini ugovora, biti će zanimljivo vidjeti kako će završiti ova epizoda.

Inače, ukoliko nastupi u idućoj utakmici Lige nacija protiv Švicarske, Sergio Ramos će postati igrač s najviše nastupa za neku europsku reprezentaciju i tako prestići Buffona. Legendarni talijanski vratar je nastupio 177 puta.

Komentari

komentara

« Povratak