KEK STIŽE U MAKSIMIR? Zvijezda Dinama komentirala krizu rezultata i promjenu trenera!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo je u zadnje vrijeme bilježio nešto slabije rezultate poput poraza od Lokomotive ili bečkog Rapida u Europskoj ligi, ali svejedno su u dosta dobrim pozicijama na sva tri fronta. Reprezentativac Luka Ivanušec je prokomentirao potencijalnu krizu u ekipi te mogući dolazak novog trenera Matjaža Keka.

“Da, rezultati su slabi, ali mi smo i dalje puni samopouzdanja. Nema nikakve nervoze pred utakmicu s Genkom. Znamo mi svi da je pritisak na Dinamu na svakoj utakmici. Ali, ako si igrač Dinama, s time se moraš znati nositi.” – rekao je Ivanušec za Sportske novosti.

“Ne može se, naravno, pobjeći od priča koje se pojavljuju po portalima i raznim medijima, ali to na nas igrače uopće nema nikakvog utjecaja. Mi se na te napise uopće ne obaziremo. Da vas pitam nešto… Eto, borimo se na tri fronta. U HNL-u smo pri vrhu, da smo u ove dvije utakmice protiv Lokomotive i Osijeka gdje smo bili bolji zabili ono što smo trebali, bili bismo prvi. U Europi smo također u igri, eto, pobjeda nad Genkom široko otvara vrata proljeća u Europskoj ligi, ostali smo u Kupu….” – priča Vatreni pa nastavlja:

“Dakle, niti jedan naš cilj nije kompromitiran, niti jedan. Čemu onda uopće sve te priče? Dobro, u zadnje vrijeme popratili su nas lošiji rezultati, ali trener Krznar radi odličan posao! Svi mi u svlačionici smo jako zadovoljni s našim trenerom, on ima našu apsolutnu podršku!” – zaključio je bivši član Lokomotive te budući veliki transfer iz Maksimira.

Komentari

komentara

« Povratak