KLOPP NASTAVLJA RIGATI VATRU: Evo što je poručio nakon poraza od Atalante

FOTO:

Jurgen Klopp i njegov Liverpool potpuno neočekivano izgubili su dvoboj Lige prvaka protiv Atalante na Anfieldu. Bilo je 0:2 za talijansku ekipu.

Prvih 45 minuta prošlo je bez golova, ali onda je Atalanta ubrzala. Zabijali su slovenski majstor Iličić i Gosens. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić nije se našao ni na klupi za pričuve. Nakon utakmice Jurgen Klopp je još jednom poslao poruku ljudima koji iz nogometnog svijeta:

“Nije to bila dobra utakmica generalno. Mi smo zasluženo izgubili u teškoj utakmici. Bilo je jako intenzivno, nije se sudac puno oglašavao i uopće nije bilo prostora za predah. Kada smo se vratili u drugo poluvrijeme, pokazalo se da se nismo dovoljno odmorili na predahu, što je za neke igrače jednostavno bilo previše. Igramo već u subotu u terminu za ručak, što je zaista na rubu zločina protiv igrača. Hvala vama, TV-kućama što ste nam to omogućili”.

Podsjetimo, aktualni engleski prvak ima ogromnih problema s ozljedama, a Klopp tvrdi kako je glavni krivac prenatrpani raspored.

Komentari

komentara

« Povratak