KLUB POTVRDIO: Evo tko će voditi Hajduk do početka Svjetskog prvenstva!

FOTO:

Mislav Karoglan (40) vodit će Hajduk do kraja aktualne polusezone. Vijest je u razgovoru za Index službeno potvrdio sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

Karoglan je splitski klub preuzeo nakon odlaska Valdasa Dambrauskasa, kojem je bio pomoćnik. U debiju je pobijedio Rijeku na Poljudu 2:0, a u prošlom kolu je vodio Hajduk u remiju s Istrom 1961 (2:2).

“Imam puno povjerenja u njega. Četiri godine je u klubu, a mojom odlukom je priključen stožeru Jensa Gustafsona kao jedan od najperspektivnijih mladih trenera u našem sustavu. Nakon Igora Tudora Hajduk nije izbacio nijednog. U ovom trenutku Karoglan je najbolji čovjek za nas.

Ima veliko poštovanje svlačionice, poznaje karakter igrača i može im biti lider. On ostaje naš trener do Svjetskog prvenstva. Vjerujemo, a onda, kada ćemo imati dva i pol mjeseca pauze, vidjet ćemo u kojem smjeru dalje želimo ići. Vidjet ćemo koja je situacija na tržištu, kakvo će biti Svjetsko prvenstvo. Želim istaknuti da nismo Valdasu dali otkaz u trenutku kada nemamo rješenje, vjerujemo Karoglanu.”

Podsjećamo, Karoglan je započeo svoj mandat pobjedom protiv Rijeke, a onda je došao domaći remi protiv Istre.

Komentari

komentara

« Povratak