LAKŠE SE DIŠE: Fantastične vijesti dolaze iz Budimpešte!

FOTO:

Hrvatska je danas zakomplicirala stanje u svojoj skupini osvojivši samo bod kod neugodnog Azerbajdžana. No, zato iz Budimpešte dolaze odlične vijesti za izabranike Zlatka Dalića…

Vatreni su poveli u 11. minuti preko Luke Modrića, ali bod domaćinu donosi Tamkin Khalilzada, koji je postao pravi joker s klupe. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao pa je tako Hrvatska napravila golemi kiks u kvalifikacijama.

No, ipak na kraju večeri imamo dobre vijesti. U Budimpešti se odigrala druga utakmica naše skupine između Mađarske i Slovačke. Gosti su prije tri dana teško stradali od strane Hrvatske, ali su se danas itekako popravili. Naime, Slovačka je upisala veliku pobjedu od 2:1.

U 40. minuti za Slovačku pogađa Mak, a u 50. minuti rezultat izjednačava Szoboszlai. Konačnih 2:1 postavlja Bozenik u 56. minuti. A situacija u skupini zaista je komplicirana.

Hrvatska se nalazi na vrhu tablice sa 10 bodova, a iza njih su Slovačka i Mađarska koji imaju po 9 bodova. Wales ima 6, ali treba napomenuti da imaju utakmicu manje. Azerbajdžan je na začeljju sa jednim bodom.

Komentari

komentara

« Povratak