LANSIRANA JE VELIKA SENZACIJA: Hajduk krade veliku želju Dinama!?

FOTO:

Sa sigurnošću se može reći kako su Dinamo Zagreb i Hajduk Split dosad itekako razočarali svoje simpatizere po pitanju novih igrača.

Klub iz Zagreba doveo je tek Maxime Bernauera iz francuskog drugoligaša Paris FC, dok su Splićani također dobili pojačanje u obrani. Radi se o Zvonimiru Šarliji dok je potpisao i ofenzivac Leon Dajaku koji je nekada bio član i velikog Bayerna.

Ofenziva na tržištu tek se očito očekuje, ali zato je talijanski novinar Lorenzo Lepore objavio pomalo senzacionalnu vijest. Naime, Hajduk pregovara o dolasku Luke Stojkovića, hit igrača HNL-a i hrvatske mlade reprezentacije, kojeg se već dugo povezuje s Dinamom.

Devetnaestgodišnji Stojković može igrati na više pozicija, a za svoju Lokomotivu je uglavnom igrao lijevo krilo. Lepore piše kako je Hajduk spreman dati 2.5 milijuna eura, a da Lokomotiva traži više. Navodi i kako je igrač velika želja trenera Bijelih Ivana Leke.

Mladi hrvatski reprezentativac odigrao je 30 utakmica u HNL-u prošle sezone u kojima je dao četiri gola i pet puta je asistirao suigračima. Ugovor sa zagrebačkim klubom ima do ljeta 2025. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na 1.5 milijuna eura vrijednosti. Najveći transfer u povijesti Hajduka bio je onaj Anasa Sharbinija za dva milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak