LANSIRANA SENZACIJA: Dolazi nam regionalna liga!?

FOTO:

Regionalna liga je tema koju često znamo vidjeti u nogometnim kuloarima. Nakon dugo vremena opet se spominje kreiranje takve lige.

Naime, Crvena Zvezda sutra u sklopu četvrtog kola Europske lige gostuje kod mađarskog prvaka Ferencvarosa. Tamošnji novinari pitali su Zvezdinog trenera Miloša Milojevića što misli o ideji regionalne lige. A on je itekako iznenadio odgovorom:

“Čuo sam da će i u Švedskoj biti ta regionalna natjecanja budući da je izvršni direktor Malmoa u nekom UEFA-inom odboru. Postoji neki plan da se 2025. uvedu te lige, e sad pod koju regiju ćemo mi spadati zaista ne znam. Znam samo da će UEFA o tome odlučivati i da se nas neće puno pitati”, rekao je Milojević i nastavio:

“Mislim da treba zadržati kvalitetu domaćih prvenstava. Naravno, ako u njima nema dovoljno kvalitete, ako ne postoji interes i ako nema zarade, onda nekakvo regionalno natjecanje može biti dobro, ali to nije pitanje za mene. Ako bi ta liga podrazumijevala bolji nogomet, onda sam za. No što se ostalih aspekata tiče, tu sam stvarno laik.”

Komentari

komentara

« Povratak