LANSIRANA VELIKA SENZACIJA: Bayern Munchen dovodi Hrvata!?

FOTO:

Njemački velikan Bayern Munchen mogao bi nakon dugo vremena opet imati dva Hrvata u ekipi. Posljednji put to su imali od sezone 2009 pa sve do ljeta 2012. godine kada su dres bavarskog giganta nosili Ivica Olić i Danijel Pranjić.

Trenutno je u Bayernu naš branič Josip Stanišić, dok su izlazna vrata pokazana Gabrielu Vidoviću, mladom 19-godišnjaku koji je uglavnom igrao za drugu momčad Bayerna. A nova akvizicija ovog uglednog kluba trebao bi postati hrvatski vratar!

Radi se o 23-godišnjem Dominiku Kotarskom koji trenutno brani u grčkom PAOK-u. Bayernov insajder i Skyev novinar Florian Plettenberg ekskluzivno piše da je Kotarski na meti Bayerna.

Poznato je da Bayern već neko vrijeme traga za novim vratarom koji će u skorijoj budućnosti naslijediti legendarnog Manuela Neuera (37), koji se uskoro vraća na terene nakon teške ozljede. Kotarski je ranije bio i na meti West Hama, pisalo se o odšteti od deset milijuna eura, no čini se da je interes njemačkog prvaka daleko ozbiljniji.

Kotarski je u karijeri bio član NK Tondacha, Dinama, Ajaxa i HNK Gorice. Ajax ga je prije pet godina kupio za dva milijuna eura od Dinama, no u Amsterdamu talentirani Kotarski nikada nije dobio pravu šansu. Dokazao se na posudbi u Gorici 2021. godine, koja ga je otkupila od Nizozemaca za milijun eura.

Prošloga ljeta Kotarski je za dva milijuna eura otišao u grčki PAOK i postao jedan od najboljih vratara grčke lige. Kotarski je i bivši kapetan U-21 reprezentacije.

Komentari

komentara

« Povratak