Le Parisien: Preokret u slučaju Mbappe? Dobio je nevjerojatnu ponudu

FOTO:

Kylian Mbappe još nije odlučio gdje će nastaviti karijeru. Ugovor mu istječe krajem ove sezone, a Paris Saint-Germain želi ga zadržati pod svaku cijenu.

Marca je ranije pisala da mu je Real Madrid ponudio najveći ugovor u povijesti kluba. Nagađa se o iznosu od 50 milijuna eura godišnje, a Le Parisien tvrdi da je PSG izjednačio tu ponudu.

Fayza Lamari, majka francuskog nogometaša, nalazi se u Dohi na pregovorima oko novog ugovora s katarskim vlasnicima kluba. Cilj PSG-a je zadržati Mbappéa najmanje sljedeću godinu, dok ne prođe Svjetsko prvenstvo u Kataru. Nakon toga bi ga mogli pustiti uz ranije dogovorenu visinu odštete.

Pariški medij piše kako je Mbappeu njegov trenutni klub ponudio dvogodišnji ugovor sa spomenutom vrijednošću od 50 milijuna eura godišnje. Ugovor bi imao i opciju produljenja na još jednu godinu, a mladi Francuz bi za potpis dobio “bonus za lojalnost” od 100 milijuna eura, koji bi se raspodijelio tijekom trajanja ugovora.

Najpouzdaniji izvor kad je riječ o nogometnim transferima, Fabrizio Romano, danas je podsjetio da se situacija nije promijenila. Real i PSG jedine su dvije opcije za Mbappea, koji još nije donio odluku, ali kako kaže Romano, “važni dani dolaze”.

“Nisam još odlučio. Da sam donio odluku, objavio bih to svima. Međutim, nisam… Još odlučujem. Izabrat ću ono što je najbolje za mene, pojavile su se neke nove stvari. Postoji li mogućnost da ostanem u PSG-u? Da, naravno”, rekao je nedavno i sam Mbappé, francuski napadač kojem ugovor s PSG-om traje do srpnja ove godine.

OTKUD TAKVA MRŽNJA? EVO ŠTO SU NAVIJAČI HAJDUKA SKANDIRALI NAVIJAČIMA DINAMA

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak